daskala1983
New member
Здравейте колеги, имате ли представа дали добавяне и премахване на ключ от софтуера на автомобила става само в мото пфое или може и друг да свърши работата? Колата е polestar 2.
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния екран.
Забележка: Тази функция може да не е налична в някои браузъри.
Не е клоноран ключа ти. Щом са поръчали Volvo Master key application - 31350519. Просто не са спазили процедурата да изтрият всички ключове и да ги добавят отново. Преди време когато имах достъп до Вида, съм го правил на P3 платформа коли и в началото софтуера позволява избор - изтрии всичко и запични да добавяш или добави един. При теб са избрали само да добавят. Принципно си имат технически журнал при коя ситуация кое се ползва, дали има загубен ключ или клиента иска още един ключ.Да споделя и моя опит, защото закупих нов ключ (втори за мен, имах само един) от Мото Пфое преди около 2 месеца. Колата ми е V40 2016г. Първото, което направих е да пратя мейли до няколко офиса в централна част на страната, за да ми е най-близо. Първо ми отговориха от Плевенския офис с оферта, която беше устна за около 450лв. без нарязване и без изискване на капаро за поръчката на ключа. Получих оферта и от Русенския офис, която беше официална за 615лв. с нарязване като платя 80% от стойността на ключа предварително. Естествено избрах Плевен, чаках около 10дни да пристигне ключа от Швеция, записах час и както казва Millen чакане около 40-50 мин. и новия ключ беше готов за 453,76лв. Разходих се до ключар в града, при който ме опътиха от Мото Пфое и за още 20лв.беше нарязан. Ползвам го вече 2 месеца без никакъв проблем.
Това, което се разминава от написаното по-горе е, че не изтриват съществуващите ключове от паметта. Понеже и аз бях чел за това изрично го попитах служителя, но той отрече. Не знам дали го е клонирал, но преди в менюто на колата изписваше че има 2бр. ключове сега изписва че са 3бр.
Използваме основни бисквитки, за да направим този сайт работещ, и незадължителни бисквитки, за да подобрим изживяването ви.
Вижте допълнителна информация и конфигурирайте вашите предпочитания