Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния екран.
Забележка: Тази функция може да не е налична в някои браузъри.
Дай малко повече детайли. Какво значи пригръпва.
Всички рейки на P3 имат пружини в тях които да подпомагат връщането на кормилото в изправено положение при движение.
Имал съм P3 кола която имаше счупена пружина в рейката и като беше навит волана на дясно, не се връщаше в изправено положение и седеше перманентно завита.
Това да се връща сама рейката/кормилото в изправено положежние си е нормално. Ако има нещо счупено в рейклата може да закача при движение и това да се усеща.
Ако колата има опцията през Sensus за настойка на подпомагането на услието на рейката, пробвай да я сложиш на най-ниското ниво подпомагане и виж дали пак става това предръпване.
Ако беше нещо в помпата, щеше да имаш трудности със завиването и нямаше да е
Не знам как да го обесня,но е като пулсиране и после трябва да коригирам веднага в др посока. Мн е странно,а вс изглежда здраво и в сервиза така казватДай малко повече детайли. Какво значи пригръпва.
Всички рейки на P3 имат пружини в тях които да подпомагат връщането на кормилото в изправено положение при движение.
Имал съм P3 кола която имаше счупена пружина в рейката и като беше навит волана на дясно, не се връщаше в изправено положение и седеше перманентно завита.
Това да се връща сама рейката/кормилото в изправено положежние си е нормално. Ако има нещо счупено в рейклата може да закача при движение и това да се усеща.
Ако колата има опцията през Sensus за настойка на подпомагането на услието на рейката, пробвай да я сложиш на най-ниското ниво подпомагане и виж дали пак става това предръпване.
Ако беше нещо в помпата, щеше да имаш трудности със завиването и нямаше да е лек волана.
Използваме основни бисквитки, за да направим този сайт работещ, и незадължителни бисквитки, за да подобрим изживяването ви.
Вижте допълнителна информация и конфигурирайте вашите предпочитания