Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния екран.
Забележка: Тази функция може да не е налична в някои браузъри.
Във момента като я закача на видата ми дава електронния модул няма връзка със този сензор,за окабеляването може и да не е нужна промяна ключа е със 4 пина и буксата е със 4 но за настройките на електронния блог със сигурност но явно със видата няма да стане или поне аз не знам как.Това е сензора и лошото е че ги е свали на максимално долу.Здрасти,
не е невъзможно това което искаш да направиш, но не е никак лесно.
На първо четене, ще трябва да се сменят фабричните настройки в централният компютър, да се промени окабеляването до ключа за фаровете. Може и да пропускам нещо.
Начина по който този сензор, аз му казвам жироскоп, е свързан, не е директно към фаровете, а към централният компютър който после казва на фаровете колко да се наведат.
Много по лесно ще е да се вземе работещ втора употреба жироскоп. На предишната кола (XC70 2013), бях взел втора употреба жироскопи (там са два, на предно дясно и на задно дясно колело) за да мина от халогени на завиващ ксенон.
Виж номера на сегашният жироскоп и по него в интернет има достатъчно втора употреба. Или сподели VIN номер и ще го потърся какво трябва да е.
Използваме основни бисквитки, за да направим този сайт работещ, и незадължителни бисквитки, за да подобрим изживяването ви.
Вижте допълнителна информация и конфигурирайте вашите предпочитания