Сензор за регулиране на фарове

• Стартер на теми Стартер на теми Xc70
  • Начална дата Начална дата

Xc70

New member
Здравейте колеги имам ХC70.днес премахнах сензора за регулиране на ксенона със идеята да сложа копче да се регулира от вътре но нещо не ми се получава.Въпроса ми е възможно ли е да стане и как без този сензор или да не си губя времето а да си търся нов сензор.&

Здрасти,
не е невъзможно това което искаш да направиш, но не е никак лесно.

На първо четене, ще трябва да се сменят фабричните настройки в централният компютър, да се промени окабеляването до ключа за фаровете. Може и да пропускам нещо.

Начина по който този сензор, аз му казвам жироскоп, е свързан, не е директно към фаровете, а към централният компютър който после казва на фаровете колко да се наведат.

Много по лесно ще е да се вземе работещ втора употреба жироскоп. На предишната кола (XC70 2013), бях взел втора употреба жироскопи (там са два, на предно дясно и на задно дясно колело) за да мина от халогени на завиващ ксенон.

Виж номера на сегашният жироскоп и по него в интернет има достатъчно втора употреба. Или сподели VIN номер и ще го потърся какво трябва да е.

• Харесвам
Реакции: Xc70
Здрасти,
не е невъзможно това което искаш да направиш, но не е никак лесно.

На първо четене, ще трябва да се сменят фабричните настройки в централният компютър, да се промени окабеляването до ключа за фаровете. Може и да пропускам нещо.

Начина по който този сензор, аз му казвам жироскоп, е свързан, не е директно към фаровете, а към централният компютър който после казва на фаровете колко да се наведат.

Много по лесно ще е да се вземе работещ втора употреба жироскоп. На предишната кола (XC70 2013), бях взел втора употреба жироскопи (там са два, на предно дясно и на задно дясно колело) за да мина от халогени на завиващ ксенон.

Виж номера на сегашният жироскоп и по него в интернет има достатъчно втора употреба. Или сподели VIN номер и ще го потърся какво трябва да е.
Във момента като я закача на видата ми дава електронния модул няма връзка със този сензор,за окабеляването може и да не е нужна промяна ключа е със 4 пина и буксата е със 4 но за настройките на електронния блог със сигурност но явно със видата няма да стане или поне аз не знам как.Това е сензора и лошото е че ги е свали на максимално долу.

Прикачени файлове

• IMG_4264.webp
    IMG_4264.webp
    818.1 KB · Изгледи: 1
Това го има за 120 лева с доставката през западните морги.

Линк

Иначе с вида няма да можеш да го промениш вида на фаровете. Трябва вадене на централният компютър, поене и пренаписване.
По добре е да си намериш жироскоп.
Иначе, нормашно е да са забити в земята. Щом колата спре да вижда наклона от жироскопа и ги снижава за да не свети на никой в очите.

• Харесвам
Реакции: Xc70
Назад
Топ