Студена спойка в таблото

• Стартер на теми Стартер на теми Пацо
  • Начална дата Начална дата

Пацо

New member
Здравейте! Търся съвет, относно Volvo S60 l, 2.5 T, 2003г., 154 Kw, бензин.
Индикациите на арматурното табло прекъсват/премигват/. Понякога таблото изгасва изцяло /напълно/. При напълно изгаснало табло, опции, като чистачки, мигачи, стопове и пр. функционират. В някои случаи двигателят се стартира, в други - не.
Проблемът, доколкото съм наясно, е най-вероятно, студена спойка в платката на таблото.
Някой има ли представа, кое си заслужава повече, като съчетание "цена - удачност" - да се ремонтира таблото или да се смени с работещо, втора употреба от същия модел?
И, ако може - съвет за добри специалисти по проблема...
Благодаря предварително за вниманието!

Дали да вземеш ново втора употреба или да поправяш твоето зависи от цената за която намериш ново табло. А и с ново табло ще трябва да се омагьосва софтуера на таблото и колата за да не дават грешки.

Аз бих се пробвал да се оправи сегашното.
Ето едно видео как се вади, разглобява и как се презапоява.
За да видим това съдържание, ще ни трябва вашето съгласие за задаване на бисквитки на трети страни.
За по-подробна информация вижте нашата страница с бисквитки.

Ако ти не си по запояването, може да потърсиш сервиз за поправка на електроника в твоя град и да им покажеш видеото. Ясно се вижда кое презапояват. 3те големи чипа, малките покрай тях и големите пинове за захранването. Не ти е нужен специалист за Волво табла, а някой с правилният поялник и опит.

Дали да вземеш ново втора употреба или да поправяш твоето зависи от цената за която намериш ново табло. А и с ново табло ще трябва да се омагьосва софтуера на таблото и колата за да не дават грешки.

Аз бих се пробвал да се оправи сегашното.
Ето едно видео как се вади, разглобява и как се презапоява.
За да видим това съдържание, ще ни трябва вашето съгласие за задаване на бисквитки на трети страни.
За по-подробна информация вижте нашата страница с бисквитки.

Ако ти не си по запояването, може да потърсиш сервиз за поправка на електроника в твоя град и да им покажеш видеото. Ясно се вижда кое презапояват. 3те големи чипа, малките покрай тях и големите пинове за захранването. Не ти е нужен специалист за Волво табла, а някой с правилният поялник и опит.
Благодаря Ви за съвета! Ще се възползвам! 👍

Назад
Топ